Voorstellen

6e50e3f3-d72a-46bf-96fe-4b5c136f9d0d[17757]

Daniëlle Maas, dat ben ik.

Na mijn studie ben ik naar Griekenland vertrokken om daar via een omweg bij een reisorganisatie in Athene terecht te komen. Als hostess maar zeker ook als idealist, optimist, wereldverbeteraar, helper. een overmoedige…zoals later zou blijken.

Ik ben er uiteindelijk bijna 3 jaar blijven hangen. Een avontuurlijke, prachtige, enerverende, uitdagende, stressvolle en in vele opzichten grensoverschrijdende  ervaring.

Toen ik terug kwam in Nederland en hier mijn leven weer wilde oppakken liep ik tegen een aantal dingen aan die direct te maken hadden met mijn positie/situatie in Griekenland. Het bleek niet zo eenvoudig om de draad weer op te pakken bij waar ik was gebleven toen ik vertrok.

Zo is mijn zoektocht op het alternatieve, spirituele pad begonnen want een pilletje of drankje bracht me niet daar waar ik weer zijn wilde. Ik wilde inzicht in mijn rol die ik speelde, hoe ik er aan gekomen was en sterker nog, hoe  ik er vanaf kon komen.

Inmiddels,  vele jaren later en wijzer, ben ik Reiki Master, Healer, Reader, Lightworker, Nei-coach, IEMT practitioner, Access Bars practitioner, heb ik de opleidingen systemisch werken en rouwbegeleiding gedaan. Deze laatste 2 opleidingen heb ik bij de Roestenburgh gevolgd. http://www.deroestenburgh.nl   Ook zij hebben een holistische visie en werkwijze en dat ervaar ik als een verademing. We zijn immers meer dan een lichaam!  In de loop der jaren ben ik me in dromen gaan verdiepen doordat ik zelf erg veel droom. Dus als je vragen hebt mbt dromen: een droomanalyse behoort ook tot de mogelijkheden en kan zeer verrassend en verhelderend zijn! Wil je weten wat je geboorte datum je allemaal te vertellen heeft dan ben je bij mij ook aan het juiste adres. Numerologie zit ook in mijn “gereedschapskoffer” evenals Tarot; het leggen van kaarten om inzicht te verkrijgen.

In mijn vrije tijd schrijf en schilder ik graag, speel ik ukelele, mondharmonica en ga ik erop uit met mijn fotocamera. Om fysiek en mentaal fit te blijven  doe ik aan yoga, wandel en mediteer ik.

Verder  ben ik zeer geïnteresseerd in wat voeding met je lichaam doet. voeding die niet vult maar echt voedt. Bewust zijn van lichaam en geest, daar proberen een mooie balans in te vinden en te behouden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s