Ervaringen

ANGST EN ONZEKERHEID

Onlangs ben ik bij Daniëlle geweest voor mijn emotionele gesteldheid. Ik ben altijd iemand geweest die veel gevoelens en emoties wegstopte/opkropte. Sinds een aantal jaar ben ik met hulp van meditatie en mindfulness veel beter in het omgaan met emoties en gedachten. Helaas lukte het me niet om een deel van de emoties en gevoelens uit mijn systeem te krijgen en dit zorgde ervoor dat veel van mijn recente leven gekleurd werd door angst. Daniëlle heeft me geholpen deze onbewuste, onverwerkte gevoelens en emoties op te sporen, in mijn bewustzijn te brengen en vervolgens te neutraliseren. Nu bepalen gevoelens van jaren geleden niet langer mijn nu. Dankjewel Daniëlle.

Remco

ANGST- EN PANIEK AANVALLEN

Daniëlle heeft me geholpen met mijn angst- en paniekaanvallen. Door in mijn onderbewuste te zoeken naar oorzaken uit het verleden en die te neutraliseren. Door de problemen die ik had, vond ik het lastig om fysiek hulp te zoeken. Daniëlle biedt ook hulp op afstand en dat was perfect voor mij. Ik ben erg dankbaar voor de goede en flexibele hulp. Ik heb hier zeker veel aan gehad.

Iza

TINNITUS / CORONA

Danielle heeft me met Nei en energetisch geholpen mijn tinnitus meer te stabiliseren. Vooral mijn linkeroor is een stuk rustiger! En dat op afstand.
Daarnaast ben ik heel goed opgeknapt van Corona, waarbij ik zeker denk dat de behandelingen van Danielle daarbij geholpen hebben. Bedankt!

TINNITUS

Ik heb al een jaar of 7 tinnitusklachten, ooit begonnen in een stressvolle periode. Eerst ging het nog over een piepje in één oor, maar de geluiden veranderden in de loop van de tijd en werden steeds permanenter en ook harder. De afgelopen jaren heeft de tinnitus zich uitgebreid naar beide oren en ben ik daarnaast eenzijdig nu vrijwel doof. De laatste maanden was het voor mij niet meer te harden (zware storm, stoomtrein, stofzuiger vlak naast je, schoolkrijtgepiep). Ik ging met tegenzin naar bed, omdat ik ’s nachts gek werd van dat helse geluid in mijn oren en sliep eigenlijk nog maar 2 tot 3 uurtjes per nacht en meestal één nacht in de week iets meer van de uitputting. Behalve dat dat voor mijn privéleven niet fijn is, had dat vanzelfsprekend ook gevolgen voor mijn werk. Door het slaapgebrek, maar ook door de geluiden overdag in mijn oren, was het heel moeilijk om me goed te concentreren, om dingen op te nemen en te onthouden. Uiteindelijk ben ik met mijn manager gaan praten, die mijn problemen al langer kent. Hij had mij al eerder voorgesteld om met Daniëlle te praten, maar ik heb dat steeds afgehouden, omdat ik nogal een nuchter mens ben. Nu was ik zover dat ik alles al zo’n beetje geprobeerd had op het gebied van gezond leven , goed eten, veel bewegen, weinig alcohol, koffie e.d, mediteren, voldoende rust nemen en noem maar op. Dus ik heb met enige scepsis tegen hem gezegd, dat ik nu wel zover was dat ik het wilde proberen onder het motto baat het niet, het schaadt ook niet.

Eigenlijk heb ik met Daniëlle alleen maar een aantal keren via facetime en whatsapp contact gehad en heeft ze healings en Nei-sessies op afstand gedaan. Zij had van tevoren aangegeven nooit eerder mensen met tinnitusklachten te hebben behandeld en daardoor ook geen idee te hebben, waar we zouden uitkomen. Zoals ook bij anderen (waarvan ik de verhalen terug heb gelezen) werd ik door haar geconfronteerd met dingen uit mijn eigen verleden en het verleden van mijn voorvaderen. We zijn nu een dikke maand verder en ik vind de resultaten tot nu toe meer dan hoopgevend. Ik zit nu eigenlijk weer in een turbulente periode in mijn leven, maar ondanks dát slaap ik weer redelijk   ’s nachts. Ik word zelfs al een enkele keer wakker door de wekker, het kabaal in mijn hoofd is ’s nachts teruggebracht tot geluid dat aanvaardbaar genoeg is, om mee te kunnen slapen. Overdag is het in één oor soms weg of bijna weg en in het andere oor van een niveau, dat voor mij nog acceptabel is. Ik hoop dat het ooit zo zal zijn, dat de tinnitus wordt teruggebracht tot nul of heel weinig, maar ben met het bereikte resultaat al erg blij en dankbaar.

Als er mensen zijn die hierover meer informatie willen hebben, dan kunnen zij via Daniëlle contact met mij hierover opnemen.

Frans

_______________________________________________________________________

ONBEWUST, OUD ZEER

Het was op een dag in maart dat ik het Eindhovens Dagblad las en in de rubriek “éénpitter” het interview las met Daniëlle Maas over haar Integrale praktijk om mensen te helpen weer in balans te komen. In het artikel stond dat Daniëlle verschillende behandelmethodes toepast om snel tot resultaat te komen. Dat trok mijn aandacht. Dat is echt iets voor mij. Snel stappen maken.

Sinds februari had ik pijn in mijn bekken en rechterbeen. Dat was er in gekomen nadat er in mijn vriendenkring zeven mensen waren die ineens met een ernstige ziekte te kampen kregen. Een klacht die ik meteen kon terugbrengen naar de emotie die deze berichten bij mij hadden veroorzaakt. Emotie verwerk ik met mijn been, Ik zet mij letterlijk schrap om flink te blijven en door te gaan.

Op eens kon ik niet meer lopen van de pijn. Na het lezen van het artikel van Daniëlle heb ik contact met haar opgenomen en gevraagd of zij mij kon behandelen.  Zelfs in de covid-19 tijd kon de behandeling starten. Ze werkt overigens ook op afstand! Daniëlle kan vele behandel wijzen toepassen. In overleg ben ik met de NEI – behandeling begonnen en ik stond er bijzonder van te kijken wat Daniëlle bij mij naar boven wist te halen wat ik gedurende mijn leven al aan pijnpunten had opgeslagen in mijn lijf. Dat kan zelfs generaties terug gaan! Schitterend om mee te maken dat er geschiedenis wordt geschreven in je lijf en dat zij dit naar boven weet te halen. Op het moment dat Daniëlle vertelt wat zij in haar zoektocht in jouw onderbewuste is tegengekomen wordt het bewust gemaakt. Schitterend om mee te maken. Zo verwerk je onbewuste of bewuste pijnpunten en komt langzamerhand herstel in zicht. Zo werkt het voor mij in ieder geval.

Ik ben nog niet geheel pijnloos, maar samen met Daniëlle weet ik dat wij er naar toe werken om weer zonder pijn te kunnen lopen. Ik ervaar het als een mooi en bijzonder traject. Een traject dat ik iedereen zou kunnen aanbevelen die ineens met een (chronische) pijn  krijgt te kampen , die met een innerlijke zoektocht en gesprekken tot herstel kan leiden.

Toen de emotionele zoektocht voor mij niet het gewenste resultaat liet zien heb ik van Daniëlle een naam aangereikt gekregen van een osteopaath omdat er toch ook een echte lichamelijke oorzaak aan de pijn ten grondslag bleek te liggen. Met deze gecombineerde behandelingen, ook inmiddels van een fysioterapeut, hoop ik gauw weer helemaal op de been te komen. Verbetering is voelbaar.

Dank je wel Daniëlle, voor je toewijding, je liefde, warmte en vertrouwen.

_________________________________________________________________________

TWEE VLIEGEN IN TWEE KLAPPEN

Ik ben een aantal weken geleden, via google, met Danielle in contact gekomen en heb een afspraak gemaakt. Het contact voelde meteen fijn en vertrouwd aan! Ze heeft na het horen van mijn verhaal en waar ik last van heb geadviseerd dat NEI therapie zou kunnen helpen. Ik was een beetje zenuwachtig omdat ik niet wist wat me te wachten stond, maar Danielle heeft me stap voor stap uitgelegd wat ze ging doen. Na deze behandeling voelde ik me echt 100 kilo lichter! Heel veel onbewuste emoties en bagage zijn benoemd en heeft ze “weggenomen”. (geneutraliseerd) Het is letterlijk, zoals Danielle zegt, de angel eruit trekken. Ik heb er zoveel baat bij gehad dat ik mijn partner heb overtuigd dat hij het ook moest doen. Hij vond de drempel van het face to face contact te hoog, dus Danielle heeft hem op afstand behandeld. Bij mijn partner zijn er heel veel dingen losgekomen, waardoor hij het los kon laten. Ik weet nog steeds niet helemaal hoe het kan dat een sessie zoveel doet, maar iedereen zou gewoon een NEI sessie moeten ondergaan. Juist ook voor mensen die het lastig vinden om te praten, is dit heel fijn. Daarbij is Danielle zo’n ontzettend lief en betrokken mens!

Liefs Janne

_________________________________________________________________________

BEHANDELING TIJDENS CORONA

Op de gezondheidsbeurs in Utrecht heb ik een gratis NEI therapie sessie gewonnen van Danielle Maas. Ivm de corana maatregelen hebben we deze op afstand gedaan middels intakeformulier en intakegesprek, vervolgens ging zij hiermee aan de slag en als afsluiting een telefonisch consult hierover. met uitkomst onderzoek, de genomen stappen en healing die heeft plaatsgevonden én handreikingen.
Wat er uit kwam was heel erg herkenbaar. Ook heel gespecificeerd. Helder, onderbouwd, duidelijke acties die nodig waren. Ik voelde, zelfs op afstand, toen zij hieraan aan het werken was. Een consult in de praktijk of op afstand maakt dus niet uit!
Ik heb er veel aan gehad. Duidelijkheid mbt oorzaken. Op verschillende lagen zijn de oorzaken verhelderd en heeft er behandeling van plaatsgevonden. Fijn dat oorzaken meteen aangepakt kunnen worden. Ook kreeg ik een dier door adhv boek van Christianne Beerlandt. Zooooo herkenbaar met de situatie waarin ik nu zit en zo’n duidelijke boodschap in wat ik mag gaan doen. Echt heel erg fijn consult. Warm hartelijk, professioneel. Ze weet waar ze het over heeft dat voel je in alles. Ze is heel allround. Danielle weet wat ze doet en bovenal is zij een heel fijn warm mens. Ik heb ervan genoten en het heeft mij weer helderheid én heling gebracht. Ik ben weer een stap verder. Blokkades zijn opgeheven. ik kan weer vooruit.
Danielle hartstikke bedankt voor dit mooie consult. Een aanrader !!!
Liefs Carla

____________________________________________________________________________

DROOM ANALYSE

Danielle heeft door het “vertalen” van mijn dromen mij duidelijk inzicht kunnen geven welke onbewuste stukken in mijn leven aandacht nodig hebben.

Ze heeft woorden aan gevoelens gegeven waar ik de woorden zelf nog niet voor had.

Ik kan weer stappen maken in mijn ontwikkeling nu ik weet welke thema’s er aandacht nodig hebben en dat ik mag luisteren naar mijn intuïtie.

Dankjewel voor deze waardevolle informatie die je uit mijn droom hebt kunnen halen.

Ik ben weer een stukje dichter bij een ultiem vrij leven.

Groetjes Vanessa

______________________________________________________________________________

DROOM ANALYSE

Een tijdje geleden heb ik een droom analyse laten doen door Daniëlle. Ik had een drietal situaties in m’n dromen die steeds terug kwamen. Had wel eens wat opgezocht op internet maar had nooit echt het idee wat het nu voor mij te betekenen had. Daniëlle heeft er naar gekeken en er uitgebreid verslag van gedaan. Aansluitend heeft ze er een healing op gegeven (op het thema waar ik mee worstelde). Na een week ongeveer begon ik bij mezelf een verandering te merken en dat had te maken met het thema in m’n dromen. De verandering is zo fijn dat ik echt een stukje verder ben gekomen voor mezelf. Dit duurt nog steeds voort en doet me heel erg goed. Een echte aanrader! Nooit gedacht dat er zo iets wezenlijks uit kon komen. Het is duidelijk en je kan er echt mee vooruit. Ook geeft het je een mooi inzicht in dat wat je onbewust bezig houdt en om aandacht vraagt. . Daar kan je dan natuurlijk,  door die  healing, weer op een fijne manier mee aan de slag!

Sanne

______________________________________________________________________

EIGEN KRACHT

Goeie morgen, ben ik nog een keer. Ik las je verslag nog eens door en glimlach en voel dankbaarheid om de prachtige elementen die je naar boven wist te halen en waar het heden, waarheden vertelden over vroegere gebeurtenissen. Ik groeide gigantisch in zelfstandig staan de afgelopen tijd weer. De regie over mijn eigen leven was nog nooit zo duidelijk helder.
Jij was een prachtige schakel en parel in mijn proces. Dankjewel Daniëlle. See you around💋💜🐞💃💫

_______________________________________________________________________

BEVRIJDING

Betrokken, behulpzaam, begripvol.
Bij Daniëlle mag en kun je jezelf zijn, ze stelt je op je gemak, neemt alle tijd en samen werk je naar oplossingen voor jou problemen die je in het dagelijkse leven ervaart.
Welke vorm van therapie je ook volgt, alle systemen kunnen in werking worden gesteld.
Je komt tot nieuwe of andere inzichten, blokkades bewust of onbewust komen bovendrijven en worden opgeheven, trauma’s worden verwerkt.
Beetje bij beetje kom je weer in balans.
Het is een bevrijding !
Dank je wel Daniëlle.

_________________________________________________________________________

ONZEKER

Door mijn onzekerheid ben ik naar Danielle toegestapt. Ik ben veel te weten gekomen over vroeger en over waar ik zo onzeker over ben. Nu ben ik dat een stuk minder. Ik kijk ook anders tegen dingen aan  waardoor ik dingen  beter kan afsluiten en achter me laten. Danielle heeft mij super goed geholpen en daar ben ik haar ook heel dankbaar voor. Verder is Danielle erg betrokken en heeft ze een goed luisterend oor, dat is echt fijn.
Anoniem

___________________________________________________________________________

HUISDIER

Danielle heeft onze hond Lisa behandeld, wat verschillende dierenartsen met zware medicijnen niet voor elkaar kregen, lukte Danielle wel. Ze behandelde Lisa op afstand en ze gaat telkens een stuk vooruit. Ze kon eerst niet wandelen, 300 meter was al te veel.  Nu zijn het rondjes van 15 tot 25 minuten. Danielle heel er bedankt ook namens Lisa🐾. Andine Dijkman

_____________________________________________________________________________

ECZEEM

“Danielle, via via kwam ik bij jou terecht. Van begin af aan voelde ik mij heel erg op mijn gemak bij je. Voor mijn huidproblemen heb je mij de goede richting ingeduwd en mij verlichting weten te geven. Het heeft mij andere inzichten gegeven, waardoor ik anders ben gaan denken en nu meer rust heb gecreëerd. Ik vond het een zeer prettige ervaring. Je bent een zeer betrokken en begripvol persoon.”
Lieve groet,
Marja

_______________________________________________________________________________

TRAUMA

Vervelende ervaringen tijdens mijn pubertijd namen de leiding over mijn leven, totdat ik bij Daniëlle terecht gekomen ben. Het was een stap die moeilijk was om te nemen maar ik zou het nooit meer willen terugdraaien. Al na de eerste keer voelde ik me zoveel vrijer, vrolijker en kon ik genieten!

Daniëlle, er is een fijne rust bij jou aanwezig. Je hebt me geleerd dat het oké is om soms dingen los te laten en de kijken naar de dingen die mijzelf gelukkig maken. Nog elke dag geniet ik van jouw invloed! Je bent een prachtige vrouw en ik hoop dat vele anderen naast mij de stap durven nemen! Dankjewel…

Studente

_____________________________________________________________________________

READING / HEALING

Daniëlle bedankt!
Je bent een mooie en betrokken vrouw die met veel warmte en liefde onze hulpvraag serieus neemt. En met je prachtige pallet aan energetische mogelijkheden de juiste koers weet in te zetten.  Je behandeling werkte doeltreffend en snel.
Je hebt Florian precies dàt gegeven wat hij nodig had!

Debora

_______________________________________________________________

READING / HEALING

Ik heb Daniëlle leren kennen als een lief en warm persoon met een prachtig groot hart en humor. Ze heeft mij in zoveel stukken geholpen dat het teveel is om hier te benoemen. Van een healing op mijn oorontsteking tot het lezen en ondersteunen van mijn vader en het behandelen van mijn acute spit met zenuw beknelling en nog veel meer… Door haar behandelingen, fysiek en op afstand, leer ik ook zóveel over mezelf én leer ik wat ik door mag geven of los mag laten. Het raakt me enorm en het is zo bijzonder, dat kun je alleen zelf gaan ervaren. lieve Daniëlle, bedankt dat je in mijn leven bent gekomen en ik hoop nog veel van je te leren!

Liefs, Annemieke

_____________________________________________________________

GRIEP

Hoi Danielle, wat een fijne ervaring de healingen die je me gaf terwijl ik ontzettend aan het ‘genieten’ was van de griep. Ik had steeds het idee dat er een warme hand over me heen streek. Ontzettend aangenaam en vol liefde. Wat me het meest ontroerde was het beeld dat je me gaf. Hierdoor is er weer een stuk in werking gezet waaraan ik mag werken. Dank voor je hulp en je liefde. Hanny

_______________________________________________________________

PROCES ZWANGER WORDEN

Daniëlle heb ik leren kennen tijdens onze opleiding voor NEI-Coach. Een heerlijk en warm mens was al snel mijn eerste reactie. Vele fijne gesprekken volgden en ik voelde me ‘thuis ‘ bij haar. Wij zijn bezig met een ICSI traject om zwanger te raken en daarbij horen veel klachten die je krijgt van het traject en de hormonen. Ik appte Daniëlle over een lichamelijke klacht die ik had ten aanzien van een uitblijvende menstruatie. Klinkt een beetje gek om deze dingen te bespreken met iemand, maar die drempel haalt Daniëlle al heel snel weg.  Ze heeft op afstand een NEI-sessie en een healing gedaan. Tijdens deze sessie voelde ik van alles gebeuren in mijn lichaam. Dezelfde dag nog merkte ik verschil in mijn klacht en kunnen we weer verder met deze cyclus. Dankzij deze sessie kunnen we dus deze cyclus doorzetten en hoeven we deze niet weg te gooien. Dat je door kan gaan met het traject en niet weer een maand hoeft te wachten is zo ontzettend fijn in een langdurend en meeslepend traject als ICSI. Het heeft me niet alleen lichamelijk geholpen maar het heeft ook meteen een stuk geestelijke zorgen weggenomen! Dus het heeft zowel fysiek als mentaal flink geholpen. Ik ben Daniëlle ontzettend dankbaar en ben erg blij dat ik deze mooie en liefdevolle vrouw heb  mogen ontmoeten en leren kennen.

 Heel veel liefs, sanne

____________________________________________________________

SLOKDARM PROBLEMEN

Ik ken Danielle al sinds we jong en onbezonnen waren. In die periode lachten we met name veel en waren we verre van spiritueel bezig. Geen van beiden. Inmiddels hebben we ons allebei ontwikkeld. Ieder op haar eigen manier. We lachen nog steeds heel veel en hebben ook mooie diepzinnige gesprekken. Daardoor weet ik dat er inmiddels meer tussen hemel en aarde is, dan wij aardse wezens met het blote oog (bewust) kunnen waarnemen.

Tot voor kort luisterde ik geboeid naar haar verhalen en had zelf nog niet ‘hoeven’ ondervinden wat of hoe haar spiritualiteit,  bewustzijn, iets voor mij kon beteken. Echter, toen we weer eens ons update telefoongesprek hadden, vertelde ik haar dat ik last van een slokdarmkramp had. Niet ernstig, maar wel heel vervelend en het zat me behoorlijk in de weg. Het is alsof je een kersenpit hebt doorgeslikt, maar die pit achter in je keel is blijven hangen. Daan vroeg me om een selfie te maken en naar haar te appen. Dan zou ze aan de hand van die selfie een reading en NEI-sessie voor me doen.

Terwijl ik daags erop met mijn werkzaamheden bezig was, had ik het niet eens door. Als je ergens last van hebt, ben je je er de hele tijd bewust van, maar is alles normaal dan ben je er niet mee bezig. En toch was er een gegeven moment waarop ik realiseerde dat ik al een aantal uren geen slikproblemen meer had. Zou het dan toch…? Dus Daan een appje gestuurd met de vraag of ze iets (geen idee wat) gedaan had. Het antwoord was een dikke ja met een nog grotere smiley. Geen idee hoe, geen idee wat, maar het was weg!!!!

Dank je wel lieve dierbare vriendin. Ik weet zeker dat je nog heel veel mensen gaat helpen! Mirjam

___________________________________________________________________

HUISREINIGING

Ons huis is gebouwd in de jaren 70 van de vorige eeuw. Er hebben diverse gezinnen in gewoond met hun ups en downs. Al enige jaren heb ik het idee dat er een belastende sfeer hangt in ons huis. Ook onze kinderen gaven aan niet echt lekker te kunnen slapen. We hadden last van koude voeten, kwamen niet in diepe slaap en andere klachtjes speelden ons parten. Na een oriënterend gesprek met Daniëlle stelde zij voor een huisreiniging te doen. Zij is aan de slag gegaan en heeft geconstateerd dat er inderdaad storende factoren in ons huis aanwezig waren. Tijdens de reiniging ( op afstand!)  merkte ik ineens een groot temperatuur verschil in ons huis. De thermometer ging zichtbaar omhoog en het voelde direct een stuk aangenamer aan in de huiskamer. Na enkele dagen gaven onze kinderen aan dat ze beduidend beter konden slapen. De kou lijkt te zijn verdwenen en de onrust ook. Ik kan het een ieder aanraden om eens te overwegen om een huisreiniging te laten uitvoeren door Danielle. Wij zijn er erg blij mee. Nu kunnen we met ons gezin een “nieuwe start” maken. Dankjewel.

Een tevreden buurvrouw!

__________________________________________________________________

EMOTIONELE DISBALANS

Ik appte met carnaval met Daan en wilde dit keer graag een officiële afspraak bij haar maken!Liep al een tijdje met wat dingetjes in mijn hoofd die me niet lekker zaten. Ik wilde daar graag meer helderheid en rust in krijgen.                                                                                                                                     Aangezien ik in het buitenland verbleef spraken we af dat ze me de volgende dag onder de loep zou nemen. Maar diezelfde middag nog was ik zo opgewekt en vol energie dat ik op een gegeven moment bij haar gepeild heb of ze stiekem al iets had gedaan.                                                                                                                                                                               Haar antwoord daarop was: “Ja, ik heb aan je gedacht”. Zo knap dat dit zo’n positieve uitwerking kan hebben. Klinkt wellicht absurd maar voelde mij die zondag echt een ander mens!   De volgende dag een reading en healing gehad met daaruit een heel verslag per mail en dat gaf zoveel rust en inzicht. Ook kreeg ik handvatten om zelf meer die rust in mij te vinden! Al met al kan ik alleen maar zeggen: Super dankjewel!                                                                                                                                                              Steef

___________________________________________________________________

BLAASONTSTEKING

Vorige week zondag heb ik Danielle gebeld om te vragen of ze iets voor mij kon betekenen. Ik had enorm veel pijn door een blaasontsteking die maar niet over wilde gaan. Danielle kwam langs en heeft mij een healing gegeven. Dit was een bijzondere ervaring! Zij begon met haar handen boven mijn blaas te houden en zag meteen wat er aan de hand was. Intuïtief liet ze haar handen het werk doen en zag ze hoe de pijn wegtrok en de ontsteking minder werd. Er kwamen bij mijzelf oude pijnlijke herinneringen omhoog en de tranen stroomden, dat gaf een bevrijdend en opgelucht gevoel in mijn buik. Danielle is daarna nog verder gegaan met healen en zij voelde na een tijdje dat het ok was. Sinds die tijd ben ik vrijwel pijnvrij en wordt de ontsteking steeds minder en minder. Het was een geweldige ervaring waar ik Danielle erg dankbaar voor ben.

Ga zo door en help veel mensen want dat is wat mij betreft jouw opdracht hier in dit leven. Je bent platinum en verricht wonderen. DANKJEWEL.
Heel veel liefs, Alice

___________________________________________________________________________________

SCHULDGEVOEL

duimen

Je bevrijdde mij van de gedachte dat ik een profiteur was, een schuldgevoel!
Doordat je mij via je behandeling een kant liet zien van mijn leven, waarvan ik mezelf niet bewust was en die verregaande gevolgen had voor mijn manier van kijken naar de dingen in het leven.
Sinds mijn gedachte, dat ik niet welkom was in het leven, is omgebogen, laat ik me niet langer meer in de rol van profiteur drukken.
Anoniem.
________________________________________________________

VORIG LEVEN
barricade2

Daniëlle heeft een “vorig leven” reading bij me gedaan. Het was een geweldige ervaring en heel erg verhelderend.
De dingen die tijdens de reading naar boven kwamen zorgden ervoor dat er bij mij een aantal dingen op z’n plek vielen.
De reading verklaarde ook het gevoel van thuiskomen wat ik had tijdens verschillende vakanties in het mid-westen van Amerika.
Na afloop van de reading heeft Daniëlle nog een healing gedaan op mijn bovenrug waar een wervel vast zat.
Dit was de eerste keer dat ik een healing onderging en ik heb het als heel bijzonder ervaren.
Tijdens de healing voelde ik een warme energie op de plek waar Daniëlle me behandelde.
Ik had na afloop helemaal geen last meer van de vastzittende wervel en voelde me weer op-en-top.

Nogmaals hartelijk dank, Daniëlle! 🙂

Hans H.
_____________________________________________________

VOORHOOFDHOLTE ONSTEKING

Afgelopen week ontstond er bij mij een heftige voorhoofdholteontsteking die ook mijn ogen raakte. Naarmate de week vorderde werd de pijn onverdraaglijker. Geluid, licht en temperatuurschommelingen waren niet meer te verdragen, zo’n pijn had ik nog nooit ervaren. Na dit aan Danielle te hebben laten weten stelde ze voor me een healing op afstand te geven om de pijn te verlichten.
‘s Avonds rond 20:00 nam ik waar dat ze met me aan het werken was. We volgen dezelfde opleiding en ik merkte direct op dat ze met mijn energie verbonden was. Er stroomde een warme energie bij me binnen en de pijn begon af te nemen. Om 20:30 was de pijn nagenoeg verdwenen en kreeg ik een berichtje van haar dat ze me een healing gegeven had. Ze kon tot in detail beschrijven waar de pijn zat en waar het erger en minder erg aanwezig was.
Ondertussen is de pijn volledig verdwenen en is alles weer in een normale toestand.
Danielle, hartelijk bedankt voor de heerlijke healing en ik ben trots op je.
Liefs,
Peter de Moor
_______________________________________________________

FUTLOOS

Ik voelde me leeg, verdrietig, grieperig en mijn bovenkamer draaide overuren!! Er zat een en al onrust in me.
Ik kwam bij Daniëlle binnen en voelde me bij haar meteen op mijn gemak. Bij Daniëlle vind je begrip, warmte en geborgenheid. Ik heb met haar mijn gedachten besproken en we kwamen al snel tot de conclusie waar ik nu tegenaan liep. Tijdens de energetische behandeling dwaalden er nog steeds heel veel gedachten door mij heen. Desondanks voelde ik mij zo energiek na de behandeling. Bijzonder om te ervaren! Ik was weer mezelf toen ik naar buiten liep. Dankzij haar behandeling had ik mijn positieve vibe weer terug en jawel, die is er nog steeds….5 weken later!
Stefanie
_______________________________________________________

HOOFDPIJN

Hoewel ik niet wist op welk moment je het zou gaan doen heb ik het toch ervaren. Dat je me een healing hebt gegeven heb ik duidelijk gemerkt. Ik heb het er tijdens het avondeten over gehad dat het zo merkwaardig is dat ik geen hoofdpijn en of nekpijn meer heb. Slechts nog een wat zwaar gevoel in mijn nek. Ik zei zo juist nog:” Ik denk dat ik een healing van Daan heb gehad.” Opvallend hoor, echt opvallend!
Je reading heeft me bewust gemaakt en dat zet natuurlijk ook door. Samen met je healing, nou dát wil wel……Dank je wel! Zowel je reading als je healing jagen me het goede spoor op.
Dorien
________________________________________________________________________________

TEEN BLESSURE
vietnam

Gedurende mijn rondreis door Vietnam en Thailand overkwam me iets waar ik op dat moment totaal niet op zat te wachten. Ja hoor, een voedselvergiftiging en een gekneusde teen tegelijkertijd! Gelukkig was Daniëlle op dat moment bij mijn ouders op bezoek. Toen zij hiervan op de hoogte werd gebracht, heeft ze mij energie op afstand gegeven. Eerlijk gezegd geloofde ik hier in eerste instantie totáál niet in, maar dacht: ‘Beter iets dan niets.’ Tot mijn grote verbazing voelde ik echt iets toen mij de energie gegeven werd. Tintelingen en warmte… alsof de pijn écht uit mijn lichaam gedreven werd. Daarna koelde de teen weer af! Na één dag kon ik vrijwel weer normaal lopen op mijn voet, terwijl ik de eerste dag serieus geen stap kon zetten van de pijn. Ik heb zelfs sleehakken gedragen. Mijn teen was dik, bont en blauw maar de pijn was wég! Wonderbaarlijk genoeg was ook de voedselvergiftiging onwijs snel over. Dat dit allemaal mogelijk is op afstand, niet te geloven hè?! Na deze ervaring ben ik er van overtuigd dat Daniëlle wel degelijk mensen kan helpen door middel van energetische behandelingen en zelfs op afstand! Súper, nogmaals bedankt Daan! Jij hebt er voor gezorgd dat ik weer volop kon genieten van mijn vakantie!
Liefs,
Rosalie Maas
___________________________________________________________________

ONDERHUIDSE BLOEDUITSTORTING
016dd

Tijdens onze vakantie maak ik een flinke smak. Ik beland letterlijk tussen de wal en het schip. Mijn bovenarm schuurt langs de ruwe kade. Er ontstaat direct een forse, onderhuidse bloeduitstorting die dik en blauw begint te worden. Nu is mijn Daniëlle al een tijd bezig om zich te ontwikkelen op spiritueel gebied, zaken waar ik niet zoveel van begrijp. Ze vraagt dan ook of ze even naar mijn arm zal kijken. Tja baat het niet dan schaadt het niet! Ze gaat aan de slag. Ze doet iets met haar hand boven de zere plek. Dan legt ze haar hand erop. Ze vraagt of ik het ook voel?! En óf ik het voel! Alsof ik in brand sta, niet echt lekker dus! Ze zegt dat het maar even duurt en na een minuut of 5 koelt mijn arm weer af en is het “klaar”. Ik zie dat de plek op mijn arm nagenoeg weg is, evenals de schrijnende pijn. Er rest slechts een rood streepje dat na een ½ uur ook is verdwenen.
En… jawel hoor, nu ben ík ervaring deskundige. Ik moet eerlijk bekennen dat ik, beetje bij beetje overtuigd raak van het feit dat er meer mogelijk is. Dat niet altijd alles te verklaren valt en dat ik dus tegenwoordig beduidend minder sceptisch ben.
Rob Oldenburg
_____________________________________________________________________

STRESS
positievegedachten

Warmte, begrip, betrokkenheid, energierijk en geborgenheid!
Soms heb je dat nodig. Je vindt het hier.
man anoniem
____________________________________________________________________

MIGRAINE
hoofdpijn
Mei 2014
Een heerlijk dagje op de boot zou bijna verpest worden door (alweer) hoofdpijn / migraine.
Gelukkig kon jij me helpen en hebt de hoofdpijn in korte tijd weg kunnen halen.
Je rust en deskundigheid geeft alle vertrouwen en het is heerlijk als in korte tijd de pijn wordt weggenomen!
Dank je wel!
Els van de Looveren
____________________________________________________________________

FYSIEKE KLACHTEN

Enkele lichamelijke klachten brachten me bij jou voor een behandeling. Het was een nieuwe ervaring voor mij, die me zeer goed is bevallen. Je kalme energie en betrokkenheid gaven me rust en vertrouwen in de behandeling die je voor mij in petto had. Ook door de rustige muziek tijdens en de duidelijke uitleg vooraf, kwam ik tot het ervaren van energie en blokkades die kennelijk ook in mijn lichaam aanwezig zijn. Het ging allemaal weer stromen en gaf lucht. Je hebt me inzicht gegeven in andere mogelijkheden en samenspel van lichaam en geest. Ook nu nog heb ik veel profijt van deze ervaring. Dank voor deze manier van omgaan met klachten en het zoeken naar oplossingen.
Anneke Meulendijks
____________________________________________

ERVAREN VAN ONTSPANNING
warme deken

“Daniëlle, bedankt voor de prettige behandeling. Ik voelde me welkom. Je was betrokken, betrouwbaar en warm. Je was duidelijk in je uitleg en helder over wat je deed. Ook reikte je me nieuwe inzichten aan, waar ik zelf mee verder kan. Je aanraking was als een warme deken en gaf veel rust. Ga zo door”.
Lieve groet, Annet Veeneman

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s