Behandeling

DSC_0006

Door energetische behandelingen kunnen  blokkades verlicht en opgeheven worden waardoor de energie weer vrij gaat stromen.

Middels mijn handen geef ik helende energie door, daar waar het lichaam het mag ontvangen. Voorafgaand hieraan kan er eerst een reading plaats vinden. Door het “lezen” van jouw energie komt er informatie bij me binnen die van belang kan zijn voor nieuwe inzichten en een handreiking kan zijn voor een eventuele healing.

Met Nei-therapie (neuro emotionele integratie) kan ik met behulp van de Biotensor (meetinstrument) je systeem doormeten. Door contact te maken met je onderbewuste. Waar zitten eventuele blokkades, wat is de oorzaak en wat is er nodig. Dat kan direct behandeld worden. Denk bv aan emotionele vervuiling, pijn, allergieën, entiteiten, vaccinatiesschade,  littekens, wateraders, aardstralen, elektrosmog, ADHD, dyslexie, moeite met zwanger worden, verslavingen (roken, alcohol, eten, nagelsbijten) etc. etc. Daarnaast kan ik testen of en welke middelen je proces kunnen ondersteunen.

Nei is een praktische, doeltreffende, vriendelijke methode. Je welzijn heeft te maken met balans in communicatie tussen de linker- en rechter hersenhelft.Ook zeer geschikt voor kinderen. Geen oeverloze discussies, geen trauma’s opnieuw doorlopen maar direct stappen maken.  

                                                                                           
Met IEMT (integral Eye Movement Therapy) kunnen steeds terug kerende vervelende herinneringen, gevoelens of emoties worden geneutraliseerd middels oogbewegingen. Ook een zeer geschikte therapie vorm bij depressies, burn-out, angsten etc….Ook bij IEMT hoeft er niet noodzakelijk gepraat te worden over het probleem om resultaat te bereiken.
Tijdens een Acces Bars sessie, behandel ik 32 drukpunten op je hoofd (en voeten) die staan voor verschillende contexten in je leven.
Zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, sexualiteit, heling, dankbaarheid etc.
Op deze 32 punten liggen alle gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen, beslissingen opgeslagen, die je hebt m.b.t. de verschillende contexten.
Door het zacht aanraken van deze drukpunten kan de oude ballast worden losgelaten, waardoor er weer meer rust, ruimte, plezier en gemak ontstaat.

Coaching doe ik voornamelijk op bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Voice Dialogue, hierbij gaan we in gesprek met jouw diverse persoonlijkheden ( ikken) waardoor het duidelijk wordt waarom de ongewenste situatie is zoals die is. Op die manier kunnen we verandering aanbrengen in de onderlinge realties en verbanden. Dit werkt heel verhelderend.

Tarot,  door het leggen van een reeks kaarten kan ik je bv uitleggen wat er speelt, waar je valkuilen liggen, hoe je in relaties staat en wat je van huis uit mee hebt gekregen. Wat je nodig hebt of wat je kan ondersteunen. Ik voorspel geen toekomst.

 

Naast het fysiek behandelen, werk ik ook op afstand. In overleg kan ik ook naar je toe komen, tegen een vergoeding van 25 cent per kilometer.
Mijn voorkeur gaat er sterk naar uit, zeker bij een eerste behandeling, om het je letterlijk aan den lijve te laten ondervinden. Dat stimuleert je bewustwording en zo kun je ook ervaren wie ik ben en wat dat feit met je doet.
Er kan een specifieke reden zijn om te komen maar het kan ook zo zijn dat je gewoon even  lekker wilt ontspannen om weer herboren en opgeladen de wereld in te stappen. Er wordt een proces in gang gezet, dat wat mag gebeuren op dat moment.
Overigens is een behandeling niet ter vervanging van een bezoek aan een arts of het slikken van een medicijn.
Ik los het probleem ook niet op maar stimuleer het zelfhelend vermogen van je lichaam.
In gesprek of via behandeling, kun je tot inzicht komen en dat is al vaak veel waard! Een behandeling duurt gemiddeld 1 uur, soms iets langer en kost 80,- euro. Een korte behandeling kost 40,- euro.
Enkel een Tarot legging kost 25,- euro.
Studenten t/m 25 jaar krijgen op vertoon van de studentenpas 20% korting.

Bedrijven betalen 125,- per uur. Ik ben vrijgesteld van BTW. Je kunt pinnen in de praktijk of het bedrag per bank overmaken.

Mijn behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Dat is een bewuste keuze.               Met het oog op het milieu stuur ik je, indien gewenst, een faktuur per e-mail.

Wat ik vaak als feedback krijg van de mensen die ik behandel is dat ze zich veilig voelen, vertrouwd en begrepen. Ik oordeel en veroordeel niet. Behandelingen op afstand werken ook verrassend goed. Muv IEMT en Voice Dialogue want dat vraagt om fysieke inzet van jou.
Luisteren is een van mijn belangrijkste kwaliteiten die maken dat er, behalve een behandeling, ook mooie gesprekken mogen plaatsvinden. Daar krijg ook ik energie van. Zo heeft het naar 2 kanten toe effect!
 

 

 

 

Advertentie