Behandeling

 

DSC_0006

Door energetische behandelingen kunnen  blokkades verlicht en opgeheven worden waardoor de energie weer vrij gaat stromen.

Middels mijn handen geef ik helende energie door, daar waar het lichaam het mag ontvangen. Voorafgaand hieraan kan er eerst een reading plaats vinden. Door het “lezen” van jouw energie komt er informatie bij me binnen die van belang kan zijn voor nieuwe inzichten en een handreiking kan zijn voor een eventuele healing.

Met Nei-therapie (neuro emotionele integratie) kan ik met behulp van de Biotensor (meetinstrument) je systeem doormeten. Door contact te maken met je onderbewuste. Waar zitten eventuele blokkades, wat is de oorzaak en wat is er nodig. Dat kan direct behandeld worden. Denk bv aan emotionele vervuiling, pijn, allergieën, entiteiten, vaccinatiesschade,  littekens, wateraders, aardstralen, elektrosmog, ADHD, dyslexie, moeite met zwanger worden, verslavingen (roken, alcohol, eten, nagelsbijten) etc. etc.  

Daarnaast kan ik testen of en welke middelen je proces kunnen ondersteunen.

Nei is een praktische, doeltreffende, vriendelijke methode. Je welzijn heeft te maken met balans in communicatie tussen de linker- en rechter hersenhelft.

Ook zeer geschikt voor kinderen. Geen oeverloze discussies, geen trauma’s opnieuw doorlopen maar direct stappen maken.
Naast het fysiek behandelen, werk ik ook op afstand. In overleg kan ik ook naar je toe komen.
Mijn voorkeur gaat er sterk naar uit, zeker bij een eerste behandeling, om het je letterlijk aan den lijve te laten ondervinden. Dat stimuleert je bewustwording en zo kun je ook ervaren wie ik ben en wat dat feit met je doet.
Er kan een specifieke reden zijn om te komen maar het kan ook zo zijn dat je gewoon even  lekker wilt ontspannen om weer herboren en opgeladen de wereld in te stappen. Er wordt een proces in gang gezet, dat wat mag gebeuren op dat moment.
Overigens is een behandeling niet ter vervanging van een bezoek aan een arts of het slikken van een medicijn.
Ik los het probleem ook niet op maar stimuleer het zelfhelend vermogen van je lichaam.
In gesprek of via behandeling, kun je tot inzicht komen en dat is al vaak veel waard! Een behandeling duurt gemiddeld 1 uur, soms iets langer en kost 75,- euro. Een korte behandeling kost 37,50 euro. Studenten t/m 25 jaar krijgen op vertoon van de studentenpas 20% korting.

Je kunt pinnen in de praktijk. Graag zelfs! Bedrijven betalen per uur 100,- excl. BTW.

Mijn behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat ik vaak als feedback krijg van de mensen die ik behandel is dat ze zich veilig voelen, vertrouwd en begrepen. Ik oordeel en veroordeel niet.
Luisteren is een van mijn belangrijkste kwaliteiten die maken dat er, behalve een behandeling, ook mooie gesprekken mogen plaatsvinden. Daar krijg ook ik energie van. Zo heeft het naar 2 kanten toe effect!
 

 

 

 

 

Advertenties